Sport

2014.07.29. 08:29

A 81 éves Csányi Józsefet köszöntötték

Miskolc - Ünnepséget tartottak vasárnap délután a miskolci ITC Székház Matyó-termében, ahol Csányi Józsefet, a DVTK egykori labdarúgóját, vezetőjét és edzőjét 81. születésnapja alkalmából köszöntötték.

Miskolc - Ünnepséget tartottak vasárnap délután a miskolci ITC Székház Matyó-termében, ahol Csányi Józsefet, a DVTK egykori labdarúgóját, vezetőjét és edzőjét 81. születésnapja alkalmából köszöntötték. Csányi József évtizedek óta elkötelezett híve a piros-fehéreknek, s napjainkban is elmaradhatatlan alakja a hazai mérkőzéseknek. Az MLSZ megyei igazgatósága nevében Sajti Viktor igazgató és Balázs András társadalmi elnök, a DVTK sportegyesület nevében Tamás Gábor elnök, míg a tanítványok és a pályatársak képviseletében a Puskás Akadémia FC NB I-es csapatának vezetőedzője, Benczés Miklós ajándékozta meg az ünnepeltet. Az eseményen jelen voltak a DVTK hajdani legendás játékosai is, Salamon József, Veréb György, Oláh Ferenc, Vass László, Kovács István és Dobó Zoltán.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!