Sport

2014.06.01. 20:31

Videoton vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"Két kupadöntőben szerepelt a gárda, a nemzetközi porondra is kijutott, így Miskolc és a régiója büszke lehet a csapatára" - nyilatkozta Bene Ferenc, a Diósgyőri VTK edzője a Videoton elleni bajnoki után.

"Két kupadöntőben szerepelt a gárda, a nemzetközi porondra is kijutott, így Miskolc és a régiója büszke lehet a csapatára" - nyilatkozta Bene Ferenc, a Diósgyőri VTK edzője a Videoton elleni bajnoki után.

José Gomes (Videoton FC): – Nem sikerült jól ez a meccs, hiszen nem tudtunk gólokat lőni, csak egyet, pedig a szurkolók megérdemelték volna, hogy győzelemmel búcsúzzon a csapat. Nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, ez pozitívum, de a 30 lehetőség közül csak egyet tudtunk kihasználni. Ez pedig jellemző volt az egész szezonra. Szeretném megköszönni mindenkinek, akivel együtt dolgoztam, hogy korrekt módon viszonyultak hozzám. A szívemben Magyarországot, az itteni embereket szép emlékként fogom megőrizni, az itt eltöltött másfél évet.

Bene Ferenc (Diósgyőri VTK): – A meccs összképe alapján, ami ugyan hullámzó volt, megérdemeltük az 1 pontot. Mentalitásban felvitték a játékosok a futball iránti alázatot a pályára, sikerült megfelelő motivációval pályára lépni, annak ellenére, hogy igazi tétje számunkra nem volt ennek a bajnokinak. Az első félidőben jó sebességen játszottunk, volt 3-4 lehetőségünk, amelyeket nem tudtunk góllal befejezni. A második félidőben ez sikerült, utána a Videoton beszorított minket, és megérdemelten egyenlített. Rados kiváló védéseket mutatott be, de minden egyes láncszem kellett ahhoz, hogy az 1 pontot megszerezzük. Végezetül annyit, hogy bár az elmúlt fél évben nem dolgoztam a csapattal, 9 napra beugró voltam, de a szakmai stáb nevében szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki részt vett ebben a munkában. Az elmúlt 35 év legjobb szereplése ez a mostani, két kupadöntőben szerepelt a csapat, a nemzetközi porondra is kijutott, így Miskolc és a régiója büszke lehet a csapatára.



Székesfehérvár, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 30. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton FC vendégeként lép pályára vasárnap 16:30-tól a Székesfehérvári Sóstói Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítunk a Borsod Online-on, szurkoljon velünk Ön is! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!