Sport

2014.06.23. 13:36

EL-sorsolás: Nem voltak szomorúak Sivicék

Miskolc - Sivic Tomislav kívánsága bejött: a máltai Birkirkarát kapta az EL-ben a DVTK.

Miskolc - Sivic Tomislav kívánsága bejött: a máltai Birkirkarát kapta az EL-ben a DVTK.

A labdarúgó Európa Liga 1. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata július 3-án, Debrecenben a máltai FC Birkirkarát fogadja, a visszavágót egy héttel később, vagyis július 10-én játsszák a szigetországban – derült ki az Európai Labdarúgó Szövetség mai sorsolásán.


[poll id="702"]


A DVTK szakvezetője, Sivic Tomislav az Észak-Magyarország munkatársától értesült a hírről, és gyorsan továbbadta az információt a stáb tagjainak, a körülötte lévőknek, útban a büki edzőtábor felé.

– Hát akkor ez bejött, a kívánságlistánk első helyén szereplő csapatot kaptuk – mondta boldogsággal a hangjában Sivic Tomislav, majd gyorsan hozzátette: – Persze azért most nem lesz örömünnep, hiszen ebben a mezőnyben bárki ellen, két meccsen keményen meg kell harcolni a továbbjutásért. Most megkezdhetjük az információgyűjtést az ellenfelünkről, annak érdekében, hogy minél nagyobb esélyünk legyen arra, hogy az Európa Liga 2. fordulójában is érdekeltek legyünk.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!