Európa Liga: Máltai ellenfelet kapott a Diósgyőr

Akt.:
Európa Liga: Máltai ellenfelet kapott a Diósgyőr
Az FC Birkirkara ellen játszik a DVTK az Európa Liga selejtezőjének első fordulójában. A mérkőzésekre július 3-án és 10-én kerül sor.

A svájci Nyonban kisorsolták az UEFA Bajnokok Ligája és az Európa Liga selejtezőinek párosításait. A DVTK az FC Birkirkara ellen játszik, az első mérkőzést július 3-án rendezik Debrecenben, a visszavágóra egy héttel később kerül sor a szigetországban.


Ön szerint a Diósgyőri VTK vagy a máltai Birkirkara FC jut tovább az EL első selejtezőköréből?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A magyar csapatok közül a Debrecen az észak-ír Cliftonville ellen léphet pályára a következő körbe kerülésért. Az Európa Ligában a Ferencváros és a Győr érdekelt még, a fővárosiak szintén máltai ellenfelet kaptak a Sliema Wanderers személyében, a Győr a következő fordulóban kapcsolódik be a kupasorozatba.

A sorsolás mindenképpen szerencsésnek mondható a Diósgyőr szempontjából, hiszen Tomislav Szivics is ezt az ellenfelet választotta volna, valamint utazás szempontjából is kaphatott volna sokkal rosszabb alternatívát a miskolci gárda.

Kísérje el a DVTK csapatát Máltára, kösse egybe nyaralással a szigetországi kiruccanást! Szállásajánlatok már 34.200Ft-tól a Szerviz Iroda kínálatában! (X)