Helyi közélet

2012.10.25. 14:22

Támadás a kutyakonzervért Rudabányán

Kazincbarcika, Rudabánya - Kutyakonzervért, paradicsomért és készpénzért támadtak meg otthonában egy idős férfit Rudabányán. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói és járőrei fél óra alatt elfogták a rablókat.

Kazincbarcika, Rudabánya - Kutyakonzervért, paradicsomért és készpénzért támadtak meg otthonában egy idős férfit Rudabányán. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói és járőrei fél óra alatt elfogták a rablókat.A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás miatt folytat eljárást a rudabányai elkövetőkkel szemben. A nyomozás adatai alapján a napokban két férfi rátört rudabányai lakásán az idős sértettre. Az elkövetők egyike erőszakkal elvette a házigazda készpénzét, illetve elvittek két kutyakonzervet, ugyanennyi paradicsomot, előtte pedig beleharaptak az asztalon lévő parizerbe.

A rendőrök a beszerzett adatok alapján fél órán belül elfogták a két támadót, akiket bűnügyi őrizetbe vettek. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.


Büntető Törvénykönyv – Rablás

„Aki idegen dolgot jogtalan eltulajdonítás végett úgy vesz el mástól, hogy evégből valaki ellen erőszakot avagy élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetést alkalmaz, illetőleg valakit öntudatlan vagy védekezésre képtelen állapotba helyez, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.

- A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában