Sport

2014.06.20. 09:06

DVTK: Indul a felkészülés, bővül a keret

Miskolc - A DVTK NB I-es labdarúgócsapatának nyári felkészülése pénteken reggel vette kezdetét. Munkatársunk helyszíni tudósítása!

Miskolc - A DVTK NB I-es labdarúgócsapatának nyári felkészülése pénteken reggel vette kezdetét. Munkatársunk helyszíni tudósítása!

Amint azt már megírtuk, a mai napon különböző vizsgálatok és tesztek lesznek főszerepben. Az első találkozóra a keret összes játékosának meg kellett érkeznie, azoknak is, akiknek néhány nap múlva, június 30-án lejár a szerződésük

Sorba érkeztek a futballisták, köztük az a két játékos is, akiknek a jövetelét már két nappal ezelőtt jeleztük: a Pápán szerződést bontott Németh Milán is klubházban üdvözölte új csapattársait, ugyanígy tett a Kaposvárról érkező szerb jobb oldali védő, Drazen Okuka is. Vele kapcsolatban megtudtuk, hogy csütörtökön este 2 éves szerződést írt alá a piros-fehérekhez.

Ezen kívül egy próbajátékos is feltűnt, a középpályás Florin Pop Nagyváradról.


Úgy néz ki, hogy a tárgyalások napja lesz a mai Diósgyőrben, ugyanis a klubvezetés teljes létszámban felvonult a diósgyőri klubházban, úgy mint Sántha Gergely, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető DFC Kft. többségi tulajdonosának, a Borsodsport Invest Kft.-nek az ügyvezető igazgatója; Szabó Tamás a, a DVTK labdarúgócsapatát működtető DFC Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Árki Gábor sportigazgató is.

Itt van többek között a lejáró szerződésű, de a Ferencvárosnál próbajátékon járt Vadász Viktor és a szintén lejárt szerződésű Abdouraman és Batioja, akiktől információink szerint néhány napon belül elköszönnek a DVTK-nál.


Németh Milán és Drazen Okuka ismerkedik a diósgyőri szertárral, további képek itt >>>



Délután negyed 1-kor ért véget a 2014/2015-ös szezon első tréningje, amely után Sivic Tomislav vezetőedző az alábbiakat mondta az Észak-Magyarország munkatársának:

- Létszámban sokkal többen voltunk, mint tavaly. Minőségben is úgy érzem, hogy erősödtünk, de várunk még egy-két embert. Amit kellett ma elvégeztük, az indulással elégedett vagyok. Hétfőtől Bükfürdőn készülünk és szeretnénk majd olyan napokat megcsinálni az edzőtábor során, olyan játékot kialakítani, amellyel jó eséllyel vehetjük fel a harcot az Európa Liga első fordulójában, de nyilván itt az ellenféltől is függ sok minden, mert lehet erős riválisokat kapni.

Griffiths is a kiszemeltek között

A vezetőedzőnél rákérdeztünk, hogy konkrétan mely poszton szeretne még erősítést, valamint a már télen is szóba került volt pápai csatár az elefántcsontparti Georges Henri Griffiths (aki jelenleg az osztrák SV Ried labdarúgója) képben van-e.

- Ő az egyik jelöltünk, de rajta kívül szeretnénk még egy csatárt, illetve egy belső védőt. Ez ügyben sok minden már nem rajtam múlik - válaszolta Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!