Sport

2014.05.21. 09:33

Pátrovics Géza: megvan az újabb Európa-bajnoki cím!

Kazincbarcika - Nagy sikerrel zajlik a Masters Súlyemelő Európa-bajnokság Kazincbarcikán, melyen eddig 31 európa-bajnoki és 20 világrekord született.

Kazincbarcika - Nagy sikerrel zajlik a Masters Súlyemelő Európa-bajnokság Kazincbarcikán, melyen eddig 31 európa-bajnoki és 20 világrekord született.A kontinensviadal főszervezője az idén huszadik nemzetközi versenyén szereplő Pátrovics Géza, aki hétfőn kora este lépett szeretett városában dobogóra. A KVSE kiválóságán nem látszott a verseny előkészítésével és megszervezésével járó rendkívüli fáradtság, hiszen magabiztos, sőt mondhatni könnyed versenyzéssel, hat jó gyakorlattal lett Európa-bajnok. Sorrendben immáron 16. alkalommal, ami igazán elismerésre méltó eredmény. Pátrovics Géza a 60 éves korosztály 62 kg-os súlycsoportjában barátai, ismerősei ovációja mellett lett bajnok; a szép eredményért a városvezetés egy különleges „Arany Oscar"-ral jutalmazta meg.

Szintén kiemelkedő az ózdi Szepesi László eredménye, aki a 70 évesek között a 94 kg-os súlycsoportban szeretett volna világcsúcsot lökni. Laci bácsinak ez harmadikra sikerült is, így boldog mosollyal nyugtázta újabb Eb-címét és a világcsúcsot egyaránt.

A megyei csapatból a vasárnapi „női-napon" Feledi Eszter, a KVSE versenyzője a W35 kategória 58 kg-ban a 4. helyen végzett.

Szerdán négy kazincbarcikai súlyemelő is dobogóra lép: Varga Sándor, Hornyák József, Báder Róbert és Nagy Gyula.

- Göndör Judit - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!