Sport

2014.05.13. 17:02

MVSI: bajnoki záróra, fiaskóval

A Miskolc VSI férfi kézilabda csapata pont nélkül maradt a hazai környezetben lejátszott idei utolsó bajnoki mérkőzésén, a már bajnoknak tekinthető Kisvárda KC ellen, az NB II. Észak-keleti csoportjának 21. fordulójában.

A Miskolc VSI férfi kézilabda csapata pont nélkül maradt a hazai környezetben lejátszott idei utolsó bajnoki mérkőzésén, a már bajnoknak tekinthető Kisvárda KC ellen, az NB II. Észak-keleti csoportjának 21. fordulójában.Tétje csak a vendégcsapat számára volt a találkozónak, hiszen a bajnoki cím egyik várományosaként léptek pályára. Éppen ezért meglepő módon a miskolciak kezdték jobban az összecsapást, amit a félidő derekára kiegyenlített az ellenfél és a szünetre már vendégvezetéssel vonultak az öltözőbe a csapatok.

A feszült hangulatú második félidőben érvényesült a szabolcsi csapat akarata, akik fizikai fölényüket érvényre is juttatták a tisztesen helytálló, de a mérkőzés végére elfáradó hazai együttessel szemben.


JEGYZŐKÖNYV

Miskolc VSI – Kisvárda KC SE

24:31 (13:16)

Miskolc, Egyetemi-körcsarnok, 150 néző. Vezette: Kovács, Major


Miskolc VSI: Oross (kapus) – Semsák (1), OROSZ (5), Horváth T. (-), CSONTOS (10), Bukta (1), Németh (1), Csere: Puskás (kapus), Kascsák (1), Mózer (2), Horváth Z. (2), Herpai (2), Simon (-), Tompa (kapus).


Montovay Péter edző: - Ellenfelünk széles repertoárral demonstrált a papírforma igazolására, győzelmük persze megérdemelt. A mostani vereség ellenére mi is teljesítettük az alapvető célkitűzést, a jövő évi indulás feltételeit elértük. Nehéz tavasz áll mögöttünk…!


Junior mérkőzésen: Miskolc VSI – Kisvárda KC SE 31 : 26 (17:14).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!