Sport

2014.05.24. 21:06

MK-döntő: Szurkolói információk

Miskolc - A vasárnapi Diósgyőri VTK - Újpest FC kupadöntőt kiemelt biztonsági kockázatúvá minősítették, ennek megfelelően a biztosítást közfeladatként a rendőrség látja el, természetesen a rendezőkkel együttműködve.

Miskolc - A vasárnapi Diósgyőri VTK - Újpest FC kupadöntőt kiemelt biztonsági kockázatúvá minősítették, ennek megfelelően a biztosítást közfeladatként a rendőrség látja el, természetesen a rendezőkkel együttműködve. A beléptetés folyamán a rendezők ellenőrzik a jegy érvényességét. A jegyek névre és helyre szólnak, a szervezők kérik a szurkolókat, hogy mindenki a belépőjén szereplő helyet foglalja majd el. A kupadöntő alatt minden szektorról videó- és hangfelvétel készül majd. 

Váljon eggyé a tábor!

A szervezett diósgyőri ultracsoportok a különvonattal utaznak. Információnk szerint több szektoros és több ezer szurkolót magába foglaló élőképpel készülnek a diósgyőri ultrák. A szurkolás elősegítése, egységesítése érdekében mind a DVTK, mind az Újpest tábor számára megoldott lesz a kihangosítás a kupadöntőn. A szurkolók kérik, hogy mindenki kövesse az előénekes/vezérszurkoló utasításait, hogy eggyé tudjon válni a több, mint 9000 diósgyőri szív. Kérés még, hogy akinek van zászlója, kétrudas-zászlója, sálja, azokat is vigye el Budapestre és legyen minél több szurkoló piros pólóban, felsőben, ezzel is jelezve a diósgyőri színekhez való kötődést.

Drapéria ellenőrzés

Az MLSZ rendelkezése értelmében minden szurkolói zászlót újbóli nyilvántartásba vesznek a mérkőzés előtt (azokat is, amelyek engedélyt kaptak a DVTK-tól a bevitelre, illetve azokat is, amelyek a kerítésen függtek a Ligakupa-döntőn is).

Erre vasárnap 16 és 17 óra között a Dózsa György utcai kapu mellett kerül sor. Aki nem ér oda eddig az időpontig, az csak a beléptetés után engedélyeztetheti transzparensét.

Időjárás

Az időjósok esőt jeleznek vasárnapra. Esernyőt nem lehet a Puskás Ferenc Stadionba bevinni, ezért célszerű az esőkabát és egy tartalék száraz póló/felső sem árt, elképzelhető, hogy hasznos lesz a meccs után.

ÉM


Miskolc - Vasárnap délután hatalmas lesz a forgalom Miskolcról Budapest felé, majd vissza az M3-mas autópályán és vasúton is, ezért arra kérik a diósgyőri szurkolókat, minél hamarabb induljanak el a Puskás Ferenc Stadionba! tovább »

Budapest - Minden jegy elfogyott a labdarúgó Magyar Kupa vasárnapi döntőjére, így 22 ezren nézik majd az Újpest FC és a DVTK mérkőzését a Puskás Ferenc Stadionban - adta hírül szombaton az MLSZ. tovább »

Budapest - A Labdarúgó Magyar Kupa vasárnap esti döntője miatt forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban, a Puskás Ferenc Stadion környékén, több busz és troli is módosított útvonalon közlekedik majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel. tovább »

Miskolc - Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a vonattal hazaérkező DVTK szurkolók közlekedését az MVK a következő különjáratokkal segíti. tovább »

A diósgyőri Sturm und Drang szurkolói csoport nyílt levélben kereste meg Miskolc város polgármesterét a vasárnapi Magyar Kupa döntő kapcsán. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!