Sport

2014.05.17. 11:44

Ivan Rados csak előre néz

Miskolc - Ivan Rados is jelen volt a DVTK - PMFC mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, aki a kis asztalra kiállított Ligakupára nézve megjegyezte, hogy 10 nap múlva lehet, hogy egy másik kis asztalt is be kell majd szerezni (ezzel utalva arra, hogy még a Magyar Kupát is meg akarják kaparintani a jövő héten vasárnap).

Miskolc - Ivan Rados is jelen volt a DVTK - PMFC mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, aki a kis asztalra kiállított Ligakupára nézve megjegyezte, hogy 10 nap múlva lehet, hogy egy másik kis asztalt is be kell majd szerezni (ezzel utalva arra, hogy még a Magyar Kupát is meg akarják kaparintani a jövő héten vasárnap). A Ligakupa meccsen káprázatos védések sokaságát bemutató kapust arról kérdeztük, hogy a döntő megnyerése után eszébe jutott-e, hogy a szezon elején nem igazán számoltak vele, a klub akkori vezetése azt szorgalmazta, hogy találjon magának másik csapatot, és tulajdonképpen csak azért marad a DVTK-nál, mert a kapusfronton a klub átigazolási tervei dugába dőltek.

– Nem akarok erre visszatérni, ezzel foglalkozni, csak előre nézni. Mert eddig mindig, amikor azon gondolkoztam, hogy mi volt a múltban, az nem jó felé vitt. Amióta változtattam ezen, és előre felé tekintek, azóta jobban megy – hangzott a Ivan Rados válasza, akit arról is kérdeztük, hogy mennyire büszke erre a kedden megszerzett trófeára, a mutatott teljesítményére: – Nagyon büszke vagyok rá, valamit visszakaptam az élettől, mert hittem benne és mert megdolgoztam érte.

A kapusnak a szezon végén lejár a szerződése és kíváncsiak voltunk arra, hogy a következő szezonra marasztalná-e őt a Sivic Tomislav, aki így válaszolt: ,,Adtunk egy listát a vezetőnek, hogy mi az ami kéne, és el kellene már kezdeni beszélgetni a játékosokkal, köztük Ivannal is. Hogy meg tudnak-e majd állapodni, lesz-e hosszabbítás, az nem az én asztalom, én is várom azt, hogy mi fog történni."

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!