Sport

2014.05.29. 08:44

DVTK: A zárórán is Sivic nélkül

A labdarúgó NB I zárófordulójában, a 30. körben a Diósgyőri VTK csapata játssza az évad utolsó meccsét, vasárnap 16.30-tól Székesfehérváron a Videoton FC vendégeként.

A labdarúgó NB I zárófordulójában, a 30. körben a Diósgyőri VTK csapata játssza az évad utolsó meccsét, vasárnap 16.30-tól Székesfehérváron a Videoton FC vendégeként. Az már most biztosra vehető, hogy a múlt héten csütörtökön a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága által - egy nyilatkozata miatt - 6 hónapra a labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől eltiltott diósgyőri szakvezető, Sivic Tomislav ezúttal sem lehet majd csapata mellett. Ugyanis hiába nyújtotta be a vezetőedző jogi képviselője, dr. Dányi Szilárd a döntéssel kapcsolatos fellebbezését 24 órán belül, a másodfokon eljáró testületnek, a fellebbviteli bizottságnak ezen a héten biztosan nem lesz ülése, ugyanis a hét tagú grémium több tagjának nem megfelelő sem a csütörtök, sem a péntek.

ÉM


[poll id="693"]


Egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor tárgyalják Sivic Tomislav fellebbezését. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!