Sport

2014.05.31. 19:20

BOON-ÉLŐ - Győri ETO FC vs. Mezőkövesd Zsóry FC 5-0 (2-0)

Győr-Gyirmót, Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 30. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Győri ETO FC vendégeként lépett pályára szombaton 20 órától Győr-Gyirmóton a Gyirmót SE Sporttelepen. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Győr-Gyirmót, Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 30. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Győri ETO FC vendégeként lépett pályára szombaton 20 órától Győr-Gyirmóton a Gyirmót SE Sporttelepen. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Győr

5 - 0

Mezőkövesd

Győr-Gyirmót, 2014.05.31. 20:00


A Győri ETO FC vs. Mezőkövesd Zsóry FC (5-0) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Horváth Ferenc és Tóth László értékelték a látottakat.


[poll id="695"]



[liveticker name="boon-live-gyori-eto-fc-vs-mezokoevesd-zsory-fc-2014-05-31-szombat-2000"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 30. forduló

Győri ETO FC vs. Mezőkövesd Zsóry FC

5 - 0   (2 - 0)

Győr-Gyirmót, - néző. V.: Erdős J. (Viszokai L., Becséri G.).


Győri ETO FC: Pogacsics - Wolfe, Dudás, Kronaveter, Nikola, Burgos, Lang, Kamber, Andric, Völgyi. Vezetőedző: Horváth Ferenc

Kispad: Kamenar - Pátkai, Kalmár, Dordevic, Rudolf, Mervó, Illés

Mezőkövesd Zsóry FC: Horváth - Búrány, Velicky, Fótyik, Gévay, Hegedűs, Takács, Melczer, Balajti, Harsányi, Bognár. Vezetőedző: Tóth László

Kispad: Szántai - Szilvási, Sárközi, Csirmaz, Hegedűs, Menougong, Kiss


Gólszerző: Lang a 28. (1-0), Wolfe a 35. (2-0), Trajkovic a 79. (3-0), Dordevic a 82. (4-0), Kronaveter a 89. (5-0) percben.

Sárga lap: Takács a 20., Kamber a 24., Kronaveter a 37. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Balajti helyett Menougong a 46., Lang helyett Dordevic az 58., Dudás helyett Illés a 62., Andric helyett Mervó a 69., Melczer helyett Csirmaz a 70., Veliczky helyett Szilvási a 83. percben.


Jók: Kronaveter, Kamber, Lang, Wolfe, illetve Horváth T., Menougong, Takács.


[poll id="424"]


MSE a Facebookon is

A Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatáról szóló híreket a Facebook-on is olvashatja: https://www.facebook.com/MezokovesdiSE


Az országos sportnapilap és több internetes portál is úgy tudja, hogy a DVSC-TEVA nyári kiszemeltjei között szerepel a szezon végén az NB II-be kiesett Mezőkövesd Zsóry SE középpályása, a 23 esztendős Bognár István. tovább »

Szombaton este a Budapest Honvéd elleni találkozója végén új arénájában, a Nagyerdei Stadionban története hetedik bajnoki címét ünnepelheti a Debrecen labdarúgócsapata, mely az OTP Bank Liga utolsó fordulója előtt három ponttal és 14-gyel jobb gólkülönbséggel előzi meg a címvédő Győrt. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!