Sport

2014.05.17. 15:18

BOON-ÉLŐ - DVTK vs. PMFC 3-0 (0-0)

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 29. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a PMFC-Matias csapatát fogadta szombaton 16 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 29. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a PMFC-Matias csapatát fogadta szombaton 16 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


DVTK

3 - 0

PMFC

Miskolc, 2014.05.17. 16:00


A Diósgyőri VTK vs. Pécsi MFC-Matias (3-0) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Lőrincz Emil értékelték a látottakat.


[poll id="686"]



[liveticker name="boon-live-dvtk-vs-pecs-2014-05-17-szombat-1600"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 29. forduló

DVTK vs. PMFC

3 - 0   (0 - 0)

Miskolc, 3797 néző. V.: Becséri D. (Viszokai L., Varga G.).


Diósgyőri VTK: Rados – Eperjesi, Alves, Debreceni, Husic – Kádár – Kostic, Elek Á., Batioja – Bacsa, Futács. Vezetőedző: Sivic Tomislav

Kispad: Rajic - Gohér, Grumic, Vági, Gosztonyi, Nikházi, Barczi

Pécsi MFC-Matias: Gőcze – Nagy J., Balogh B., Lantos, Mohl – Horváth A. – Kővári, Márkvárt, Zsrdál, Szatmári – Városi. Vezetőedző: Lőrincz Emil

Kispad: Steer - Beke, Wittrédi, Frőhlich, Rácz, Bailo, Pölöskei


Gólszerző: Futács az 50. (1-0), Grumic a 77. (2-0), Batioja a 79. (3-0) percben.

Sárga lap: Nagy a 4., Kostic a 64., Kádár a 84. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Elek helyett Barczi a 46., Futács helyett Grumic a 65., Horváth helyett Rácz a 69., Bacsa helyett Gosztonyi a 76., Szatmári helyett Wittrédi a 81., Városi helyett Frőhlich a 83. percben.


[poll id="423"]


Ivan Rados is jelen volt a DVTK - PMFC mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, aki a kis asztalra kiállított Ligakupára nézve megjegyezte, hogy 10 nap múlva lehet, hogy egy másik kis asztalt is be kell majd szerezni (ezzel utalva arra, hogy még a Magyar Kupát is meg akarják kaparintani a jövő héten vasárnap). tovább »

Szezonbeli utolsó hazai mérkőzését játssza a Diósgyőr szombaton. Hogy a bajnoki célkitűzés is teljesülhessen, nyerni szeretne a DVTK labdarúgócsapata. A Pécs elleni bajnokiról élőben tudósítunk 16 órától. tovább »

Miskolc polgármestere határozott véleménnyel van az MLSZ kifogásaival szemben, melyek egyes transzparensek eltávolítását szorgalmazzák a DVTK mérkőzéseiről. tovább »

Kijelölte a magyar labdarúgó-válogatott bő, 31 fős keretét Pintér Attila szövetségi kapitány a jövő hét csütörtöki, dánok elleni barátságos mérkőzésre. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!