Sport

2014.04.10. 12:42

Miskolc Renegades: sikeres bemutatkozás

Miskolc - A Miskolc Steelers mellett a megyeszékhely másik amerikaifutball csapata, a Miskolc Rene­gades számára már elkezdődött a szezon, igaz, egy osztállyal lejjebb, a divízió II-ben.

Miskolc - A Miskolc Steelers mellett a megyeszékhely másik amerikaifutball csapata, a Miskolc Rene­gades számára már elkezdődött a szezon, igaz, egy osztállyal lejjebb, a divízió II-ben. A Renegátok múlt szombaton, hazai környezetben, az Ifjúsági Sporttelepen a Szolnok Soldiers együttesét fogadták, amelyet nagy különbséggel győztek le: Miskolc Renegades – Szolnok Soldiers 36-8. Az arany-fekete-fehérek – akik történetük során először vesznek részt hivatalos bajnokságban – következő összecsapására április 26-án kerül sor, szintén Miskolcon, ekkor a Dabas Sparks lesz az ellenfelük. A divízió II. küzdelmeit egyébként két csoportban bonyolítják le, a ,,Keletiben" a miskolciak, a szolnokiak és a dabasiak mellett szerepel még a Debrecen Gladiators, a Nyíregyháza Tigers II. és az Újbuda Rebels II.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!