Sport

2014.04.24. 14:29

Mezőkövesd vs. FTC: A híresztelés alaptalan

Az egyik internetes fórum bejegyzésében azt olvastuk, hogy "május 3-án a Mezőkövesd Zsóry FC – Ferencvárosi TC bajnoki mérkőzést nem Mezőkövesden, hanem biztonságtechnikai okokból Diósgyőrben fogják megrendezni".

Az egyik internetes fórum bejegyzésében azt olvastuk, hogy "május 3-án a Mezőkövesd Zsóry FC – Ferencvárosi TC bajnoki mérkőzést nem Mezőkövesden, hanem biztonságtechnikai okokból Diósgyőrben fogják megrendezni". A hírrel kapcsolatban az Észak-Magyarország megkereste Tállai Andrást, a matyóvárosiak klubelnökét, a térség országgyűlési képviselőjét, aki civilben a Belügyminisztérium államtitkáraként dolgozik.

– Mivel nem tudok róla, ezért az információt rémhírnek kell neveznem – közölte a klubvezető-politikus. – Az FTC elleni meccsünk ugyanúgy a kiemelt kategóriába tartozik, mint az Újpest, vagy a DVTK elleni találkozónk. Ha az illetékes szervekkel összefogva és velük egyetemben az utóbbiak megrendezésére képesek voltunk és vagyunk, akkor a zöld-fehérek fogadására is alkalmasak leszünk.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!