Sport

2014.04.29. 19:03

Három focistát kirúgtak

A Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli labdarúgó csapatának vezetősége április 30-tól felmentette a munkavégzés alól Rajczi Pétert, Vermes Krisztiánt és Farkas Balázst, a bajnokságból még hátralévő négy fordulóban a trió tagjai már nem állnak Véber György vezetőedző rendelkezésére.

A Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli labdarúgó csapatának vezetősége április 30-tól felmentette a munkavégzés alól Rajczi Pétert, Vermes Krisztiánt és Farkas Balázst, a bajnokságból még hátralévő négy fordulóban a trió tagjai már nem állnak Véber György vezetőedző rendelkezésére.Egyikük sem alkotott maradandót a matyóvárosban: a támadó Rajczi hét mérkőzésén egyetlen egyszer sem talált a kapuba és tulajdonképpen mindegyik fellépésén alaposan lekozmált.

A védő Vermest kétszer is kiállították, de sérüléssel is bajlódott, belőle sem profitáltak a kövesdiek. A középpályás Farkasnak a tavaszi idényben csak epizódszerep jutott, kiszorult a csapatból, amelynek az NB II-ben még alapembere volt.

A hír napvilágra kerülése után Tállai András klubelnök telefonon „jelentkezett” szerkesztőségünkben és szomorúan csak annyit közölt, hogy döntésüket nem kívánja kommentálni, s ez érthető. Mindenki láthatta, hogy a bennmaradásért küzdő csapat színeiben mit „produkáltak” ebben a szezonban...

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!