Sport

2014.04.05. 16:49

Budapest Honvéd vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

Budapest, Miskolc - A Budapest Honvéd vs. Diósgyőri VTK (1-2) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Marco Rossi és Sivic Tomislav értékelték a látottakat.

Budapest, Miskolc - A Budapest Honvéd vs. Diósgyőri VTK (1-2) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Marco Rossi és Sivic Tomislav értékelték a látottakat.

Marco Rossi (Budapest Honvéd): - Szeretném megnyugtatni a szurkolókat, hogy már csak hét meccs van hátra a bajnokságból, és ezt követően már nem Marco Rossinak fogják hívni a Honvéd edzőjét, ha a tulajdonos így dönt. Végigaludtam a meccset a kispadon. Mindezt azért mondom, mert van pár dolog, melyeket ha éberen nézek, akkor nem értem. Gratulálok a Diósgyőrnek, mert jó csapat, jól játszottak, de a második félidőben két ellentámadásukat leszámítva a mi akaratunk érvényesült. Sajnos az a kapufa, amely után náluk lepattant a labda, nálunk kipattant...

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): - Nagyon fontos mérkőzés volt, mert két vereség után kellett a három pont. Tudtuk, hogy egy jó csapat lesz az ellenfelünk, mert jó játékot produkálnak és mindig veszélyesek. Tudtuk azt is, hogy a magas labdákkal, pontrúgásokkal lesznek veszélyesek, éppen ezért türelmet kértem a játékosaimtól, hogy ki tudjuk várni a megfelelő pillanatot. Összességében azt hiszem, megérdemelten nyertünk. Futács Márkó, akit a szünet előtt le kellett cserélnem, elég csúnyán néz ki, a sípcsontja be van dagadva, de remélem, hogy nincs, és nem lesz nagy baj.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 23. fordulójában a Diósgyői VTK gárdája a Budapest Honvéd vendégeként lépett pályára szombaton 14 órától a Bozsik József Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!