Sport

2014.03.11. 19:27

Magyar Kupa: Pápa vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

Pápa, Miskolc - A Lombard Pápa Termál FC vs. Diósgyőri VTK Magyar Kupa mérkőzés után a két vezetőedző, Tóth Bálint és Sivic Tomislav értékelték a látottakat.

Pápa, Miskolc - A Lombard Pápa Termál FC vs. Diósgyőri VTK Magyar Kupa mérkőzés után a két vezetőedző, Tóth Bálint és Sivic Tomislav értékelték a látottakat.

Tóth Bálint (Pápa): - Hasonló mérkőzést játszottunk, mint a bajnokságban a Mezőkövesd ellen, itt is, ott is voltak helyzetek. Öt védővel álltunk fel, ugyanis hátul be akartuk biztosítani a dolgot, mert tudtuk, hogy az előrefele játékban nagyon hatékony a Diósgyőr. Kaptunk két elkerülhető gólt, rúgtunk is kettőt, jó meccs volt. Sajnos, kevesen vagyunk, a DVTK masszívabb csapat, mint mi, sok olyan játékosuk van, akik úgy néznek ki, mint a gladiátorok.

Sivic Tomislav (DVTK): - Nagyon jól játszott ma a csapat, küzdöttünk, támadtunk, teljesen meg vagyok elégedve. Viszont kaptunk két gólt hibák után, két ilyen találat után lehet, hogy templomba kell mennünk... Örülök, hogy Marjanovic jó teljesítményt nyújtott, ez jó jel, miként a csapat működése. Jó eredményt értünk el idegenben, két gólt szereztünk, amely sokat számíthat. Jó pozícióban vagyunk, de még hátrva van a visszavágó.


A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Diósgyőri VTK gárdája a Lombard Pápa Termál FC vendégeként lépett pályára kedden 17 órától a Perutz Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!