Sport

2014.03.08. 16:29

KTE vs. DVTK - Videó: Edzői nyilatkozatok

Kecskemét, Miskolc - A Kecskeméti TE-Phoenix Mecano vs. Diósgyőri VTK (1-1) mérkőzés után a két edző, Visinka Ede és Sivic Tomislav értékelték a látottakat.

Kecskemét, Miskolc - A Kecskeméti TE-Phoenix Mecano vs. Diósgyőri VTK (1-1) mérkőzés után a két edző, Visinka Ede és Sivic Tomislav értékelték a látottakat.


Visinka Ede (Kecskemét): – Elégedettek vagyunk az eredménnyel, nekünk is voltak nagy helyzeteink és a Diósgyőrnek is, Rajic is mutatott be bravúrt, és Poleksic is védett nagyokat. A második félidőben pörgősebben játszottunk, jobbak is voltunk ekkor, mint az első játékrészben, nem érdemtelenül egyenlítettünk.

Sivic Tomislav (Miskolc): – Nem tudtunk élni azzal a lehetőséggel, amit ez a meccs hozott, nem játszottunk úgy, ahogy szoktunk, ahogy kellett volna. Négy-öt nagy helyzetet hagytunk ki, Grumic, Batioja, Bacsa ziccere mellett lőttünk két kapufát, és szerencsénk sem volt ma. Nem tudok örülni az egy pontnak, mert közel álltunk a győzelemhez, de nem úgy álltunk hozzá, hogy ez meg lehessen. Elsősorban a középpályán voltak gondjaink, Barczi kiesése nem jött jól, Batioja beállása után egy ideig kerestük magunkat ebben a csapatrészen.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 19. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Kecskeméti TE-Phoenix Mecano vendégeként lépett pályára szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!