Sport

2014.03.09. 17:41

Elveszítette a tartását az Ózdi KC

Tizenhat góllal (!) kapott ki Törökszentmiklóson az Ózdi KC.

Tizenhat góllal (!) kapott ki Törökszentmiklóson az Ózdi KC.A férfi kézilabda NB I/B, 18. fordulójában a piros-kékek roppant gyenge, kilátástalan teljesítményt nyújtottak, az aktuális ellenfelet egyáltalán nem kényszerítették komoly erőbedobásra. Kapusteljesítmény nélkül, szétesett védekezés és elképzelés nélkül támadójáték jellemezte ezen a napon a csapatot. Tény, hogy a tavaszi idényben óriási gödörben van a társaság.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 18. forduló

CLAAS-Törökszentmiklósi KE - Ózdi KC

41-25 (20-12)

Törökszentmiklós, 150 néző. V.: Ágnecz, Sipos.


CLAAS-Törökszentmiklósi KE: Mészáros P. – Pesti O. (3), Horváth (7), Nagy T. (6), Szőllősi B. (1), Takács P. (7), Nyeső P. (5), Csere: Erdélyi (k), Losonc (-), Mészáros G. (3), Milicevic I. (3), Gellei D. (6). Vezetőedző: Kis Gergely.

Ózdi KC: Tóth K. – Harkó K. (-), Panyi L.(-), Kocsis Cs. (1), Nyikes Cs. (2), Sctitovszky T. (-), Barta D. (4), Csere: Losonczi (k), Fekete L. (7), Kovács P. (2), Ponyi Z. (6), Kocsis R. (-), Koscsó Á. (2), Bárdos P. (1). Vezetőedző: Szakál György.


Kis Gergely: - Természetesen elégedett vagyok, mert nagyon sima győzelmet arattunk. Annak pedig kimondottan örülök, hogy a saját nevelésű junior játékosaink ilyen eredményesen kézilabdáztak. Egy kicsit meglepett bennünket az ellenfél rendkívül dekoncentrált játéka, ettől biztos, hogy többre képes az ózdi csapat.

Szakál György: - Ez egy kritikán aluli teljesítmény volt, aminek természetesen le kell vonni a konzekvenciáit. Az előttünk álló napokban akár fájdalmas döntéseket is meg kell hoznunk, mert ez így nem mehet tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!