Sport

2014.03.08. 13:15

BOON-ÉLŐ - KTE vs. DVTK 1-1 (0-1)

Kecskemét, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 19. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Kecskeméti TE-Phoenix Mecano vendégeként lépett pályára szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Kecskemét, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 19. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Kecskeméti TE-Phoenix Mecano vendégeként lépett pályára szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


KTE

1 - 1

DVTK

Kecskemét, 2014.03.08. 14:00


A Kecskeméti TE-Phoenix Mecano vs. Diósgyőri VTK (1-1) mérkőzés után a két edző, Visinka Ede és Sivic Tomislav értékelték a látottakat.


[poll id="596"]




[liveticker name="boon-live-kte-vs-dvtk-2014-03-08-szombat-1400"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 19. forduló

KTE vs. DVTK

1 - 1   (0 - 1)

Kecskemét, 1.000 néző. V.: Németh Á. (Szalai D., Kis Z.).


KTE-Phoenix Mecano: Poleksic - Forró, Póti, Karan, Patvaros, Varga, Eninful, Gréczi, Szalai, Szécsi, Balázs. Edző: Visinka Ede

Diósgyőri VTK: Rajic - Eperjesi, Kádár, Vadász, Gohér - Elek - Nikházi, Kostic, Barczi - Futács, Grumic. Vezetőedző: Sivic Tomislav


Gólszerző: Futács a 16. (0-1), Varga a 63. (1-1) percben.

Sárga lap: Futács az 54., Varga R. az 58., Elek a 82., Gohér a 86. percben.

Kiállítás: Kádár a 86. percben.

Csere: Barczi helyett Batioja a 30., Szalai helyett Simon és Gréczi helyett Nagy P. a 46., Nikházi helyett Bacsa az 58., Grumic helyett Gosztonyi a 74., Balázs helyett Pavicevic a 78. percben.


[poll id="423"]


A Diósgyőr labdarúgói nevében Mohamadou Abdouraman, William Alves, Eperjesi Gábor és Futács Márkó az alkalomhoz illően egy-egy szál rózsával szeretne kedveskedni. tovább »

A szombati Kecskemét - DVTK NB I-es mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón a diósgyőriek ecuadori csatára is jelen volt. tovább »

A labdarúgó NB I 19. fordulójában Kecskeméten vendégszerepel a Diósgyőri VTK. A mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton 14 órától. Ön mit tippel a meccsre? tovább »

Sivic Tomislav ellenfélként tér vissza korábbi sikereinek helyszínére, Kecskemétre. A mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton 14 órától. tovább »

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata szombaton 14 órától a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano vendége lesz az NB I 19. fordulójában. tovább »

Az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén a DVTK – DVSC-TEVA NB I-es találkozón kiállított diósgyőri Mohamadou Abdouraman egy soron következő bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. tovább »

A Ferencváros a Pápával, a Debrecen a Vasassal, a Diósgyőr a Szigetszentmiklóssal, a Pécs pedig a Videotonnal került egy párba a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjében. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!