Sport

2014.02.11. 09:30

Tisza és a fiatalodás

Miskolc - Tisza Tibor köszöni, de nem nyilatkozik, viszont napi egy edzéssel a DVTK U21-gyel készül.

Miskolc - Tisza Tibor köszöni, de nem nyilatkozik, viszont napi egy edzéssel a DVTK U21-gyel készül.Miközben a DVTK NB I-es labdarúgócsapata a törökországi Antalyában készül a tavaszi szezonra, és ennek jegyében a harmadik edzőmeccsüket is lejátsszák ma délután a román első osztályban szereplő FC Botosani ellen (akiket január 26-án Diósgyőrben 3-1-re győztek le) – a korábban tervezettnél egy picit később, ugyanis 16.30-ra módosult (ottani idő szerint 17.30-ra) a kezdési időpontja a találkozónak –, azalatt a Tisza Tibor, az ötszörös magyar válogatott futballista, akit kereten túlinak minősített Sivic Tomislav vezetőedző, itthon a DVTK U21-es gárdájával tréningezik.

Aligha vigasztalja a magyar élvonalban 203 meccsen szerepelt és ezeken 78 gólt szerzett csatárt, hogy nem egyedüli ,,számkivetett”, hiszen a felnőtt keretből Csirszki Martint sem utazhatott el a piros-fehérekkel Törökországba, de amíg utóbbi játékos életkora alapján nem rí ki a fiatalok közül, hiszen a középpályás még csak 19 esztendős, addig Tisza Tibor egy tízessel feljebb van.

A cikk további része a keddi Észak-Magyarországban és az eszak.hu-n olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!