Sport

2014.02.02. 10:41

Furtado: jött és ment

Újabb edzőmeccset játszott szombaton a diósgyőri labdarúgócsapat.

Újabb edzőmeccset játszott szombaton a diósgyőri labdarúgócsapat.Amely nem is egy volt, hanem kettő, ugyanis Sivic Tomislav vezetőedző elosztotta a rendelkezésre álló társaságot.

- Az első mérkőzésünk pluszban jött, egy-nullára nyert az ellenfél, amihez gratulálni kell nekik – kezdte a szombat értékelését Sivic Tomislav. – A második meccs volt a lényeg, amelynek az első félideje olyan volt, mint amilyen teljesítményt látni szerettem volna. Kettő-nulla után kicsit kiengedtünk, ami nem illik, de amikor előjön a fáradtság, már a döntések sem olyanok. Furtadóról azt tudom mondani, hogy kevés… Ettől nekünk több kell… Lehet, hogy valamikor jó játékos volt, de jelenleg nincs olyan állapotban, amely alapján ki lehetne jelenteni, hogy segítségünkre lehetne.



JEGYZŐKÖNYV

Diósgyőri VTK – FC Tatran Presov (szlovák)

2-0 (2-0)

Diósgyőr, 800 néző. V.: Nagy R.

DVTK: Rados – Eperjesi, Vadász, Debreceni, Husic – Nikházi, Kostic – Barczi, Marjanovic (Bacsa), Gosztonyi – Furtado (Marjanovic). Vezetőedző: Sivic Tomislav.

FC Tatran Presov: Talian – Zbynovsky, Petrás, Jacko, Hatok – Dzurik, Liptak – Katona, Poliacek, Lesko – Pekár (Grajcár). Vezetőedző: Jozes Kostelník.

Gólszerző: Kostic, Debreceni.


Diósgyőri VTK vegyes – Felsőtárkány

0-1 (0-0)

Diósgyőr, 150 néző. V.: Séra.

DVTK vegyes: Gelei - Vági, Abdouraman, Alves, Gohér - Tamási, Leskó Z., Boska (Oláh), Batioja - Boros, Hornyák (Mahalek). Vezetőedző: Sivic Tomislav.

Felsőtárkány I. félidő: Illyés – Balázs, Elek, Kaszás, Pados – Romhányi, Nagy T., Vágó, Barzsó – Montvai, Hajdú.

Felsőtárkány II. félidő: Bollók - Busai, Katona, Kasza, Balogh D. - Molnár T., Sebe, Szabó R., Danyi - Kovács Á., Fenyvesi. Szakmai igazgató: Détári Lajos.

Gólszerző: Kasza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!