Sport

2014.02.04. 07:33

Elkezdődött a rendszer kiépítése a mezőkövesdi stadionban

Mezőkövesd - Újabb szakaszához érkezett a stadionok biztonságát fejlesztő projekt.

Mezőkövesd - Újabb szakaszához érkezett a stadionok biztonságát fejlesztő projekt. A Ticket Express Hungary integrálja a már meglévő beléptető rendszereket is, és így 2014 tavaszán az első osztályú stadionokban elindul az egységes, online jegyelővétel. Ekkor készül el a teljes funkcionalitású kamerás beléptetési rendszer is. A fejlesztés eredményeképpen minden első osztályú stadion mérkőzésére egységesen lehet online jegyet vásárolni elővételben, az ország, vagy akár a világ bármely pontján.

A jegyértékesítési infrastruktúra, a fix beléptető és videórendszer tervezése, kiépítése megkezdődött a mezőkövesdi stadionban, valamint a győri ETO Parkban. Mobil kamera és beléptetési rendszer készül a Puskás Ferenc Stadionban a gyorsabb, kényelmesebb beléptetés érdekében. Az MLSZ a központi jegyrendszer kiterjesztésére kiírt tenderen az összességében legjobb ajánlatot benyújtó Ticket Express Hungary Kft.-vel kötött szerződést. A szövetség a céggel megkezdte a programfejlesztési, telepítési és implementálási munkákat.

Az MLSZ és a projektet lebonyolító BMSK Zrt. munkatársai megkeresik majd a klubokat, hogy felmérjék, a kluboknak milyen információkra van szükségük az új jegy- és bérletrendszerről.

- MLSZ -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!