Sport

2014.02.20. 13:32

A válogatott miatt a változtatás

Ahogy arról már beszámoltunk: a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága megváltoztatta a labdarúgó NB I 29. fordulójának játéknapjait, időpontjait, hasonlóan a Magyar Kupa döntőjének napjához.

Ahogy arról már beszámoltunk: a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága megváltoztatta a labdarúgó NB I 29. fordulójának játéknapjait, időpontjait, hasonlóan a Magyar Kupa döntőjének napjához. Az indoklás szerint azért, mert a szövetség által a televíziós társaságokkal kötött, sugárzási szerződésben foglaltakat csak úgy tudja teljes mértékben teljesíteni, ha felcseréli a korábban május 24-26-ra kiírt NB I 29. fordulóját, a korábban május 17-re kiírt Magyar Kupa döntőjével.

A Magyar Labdarúgó Szövetség kommunikáció osztályán arról érdeklődtünk, hogy mit kell érteni az időpont változtatáshoz ,,rendelt" indoklás szövegén, hogy miért nem tud megfelelni a szövetség az egyik hét végén a televíziós társaságoknak és miért tud megfelelni egy másik hétvégén. Erre azt a választ kaptuk, hogy időpontok felcserélésének az oka az, hogy a május 19-ével kezdődő hét valamelyik napján a magyar labdarúgó válogatott valószínűleg meccset fog játszani (hogy kivel, hogy pontosan mikor és hogy hol azt még nem lehet tudni), ezért hozták előre az NB I 29. fordulóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!