Sport

2014.01.21. 20:16

Tokaj FC: Az elsőséghez mindet hozni kell

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában a Tokaj FC gárdája telel az élen.

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában a Tokaj FC gárdája telel az élen.A Bodrog- és Tisza-parti város együttese 34 pontot gyűjtött az őszi idényben, s mindössze egy ponttal előzi meg a második helyezett Szerencset és kettővel az egyaránt 32 egységgel rendelkező Sárospatakot és Tiszakarádot.

– A tavalyi évből és az akkori negyedik helyünkből kiindulva az volt a célunk, hogy lehetőleg a dobogón végezzünk – mondta Posta György, a klub elnöke. – Vágyunkat „megfejeltük” azzal, hogy az élre ugrottunk és megítélésünk szerint pozíciónkat meg is tarthatjuk. A bajnoki címért az erőviszonyok ismeretében várhatóan a Szerenccsel és Sárospatakkal rivalizálunk majd, mert úgy tippeljük, hogy a Tiszakarád nem szól majd bele az aranyérem sorsába. Mivel a mezőny rendkívül szoros, akár egy váratlan vereség is felboríthatja az élmezőny állását, az előzetes kalkulációt, tavasszal minden egyes összecsapásunkra oda kell figyelnünk. Nagy erényünk, hogy egységesek vagyunk és a helyi, vagyis a saját nevelésű, zömében fiatal játékosainkkal „operálunk”. Bizakodással tekintünk a jövőbe, hiszünk a feljutásban.

További részletek az eszak.hu-n és a szerdai Észak-Magyarországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!