Sport

2014.01.14. 10:06

Menougong befutott, Velicky marad Kövesden

Mezőkövesd - Van esély arra, hogy már ezen a héten új játékosok tűnjenek fel a Mezőkövesd Zsóry FC-nél.

Mezőkövesd - Van esély arra, hogy már ezen a héten új játékosok tűnjenek fel a Mezőkövesd Zsóry FC-nél.Zajlik az élet a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgó csapatánál (is). A múlt hét végén Kamerunból visszaérkezett és bekapcsolódott az erőgyűjtésbe George Menougong, aki késéséért nem kap büntetést, ugyanis előre jelezte, hogy lekési az alapozás kezdetét. Az már eldőlt, hogy a próbajátékon lévő három szlovák labdarúgó közül a védőként bevethető Stanislav Velickyt a tavaszi idényre leigazolják, míg két társa valószínűleg nem marad a sárga-kékeknél. Az öt távozó játékos közül Lakatos Bélának még nincs klubja, s egy ideig nem is lesz, ugyanis a védő hamarosan újabb porcműtéten esik át Budapesten. Kérdésünkre válaszolva Hagyacki József ügyvezető igazgató szólt Kiss Mátéról, Linas Pilibaitisról és Vaskó Tamásról is. Kijelentette, hogy a Kiss és Pilibaitis jelenleg egyaránt Győrött tréningezik, s még nem dőlt el, hogy ott maradnak, vagy visszatérnek Mezőkövesdre, míg Vaskó külföldön szeretné folytatni pályafutását, s csak akkor tér vissza a matyóvárosiakhoz, ha elképzelése zátonyra fut.

Ami pedig új igazolásaikat illeti: az ügyvezető igazgató nem kívánta kommentálni a kövesdiekkel összehozott Rajczi Péter (Újpest FC), Takács Péter (Diósgyőri VTK), Tisza Tibor (Diósgyőri VTK) és Vermes Krisztián (Újpest FC) ügyét, csupán ennyit jegyzett meg: „Lehetséges, hogy ezen a héten már nevekkel szolgálhatok."

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!