Sport

2014.01.30. 10:17

DVTK: Tisza Tibor szabadon távozhat

Miskolc - A DVTK támadója, Tisza Tibor az utóbbi időben kiszorult a keretből, ezért amennyiben szeretne, szabadon távozhat Diósgyőrből.

Miskolc - A DVTK támadója, Tisza Tibor az utóbbi időben kiszorult a keretből, ezért amennyiben szeretne, szabadon távozhat Diósgyőrből.- Egy új koncepció szerint alakítottuk ki a csapatot a szezon elején, mert a közelmúltban azt láttuk, hogy a "nagy nevek" - és ez természetesen nem csak Tisza Tiborra vonatkozik - nem feltétlenül jelentenek eredményes csapatot - nyilatkozta Sivic Tomislav vezetőedző a DVTK hivatalos honlapjának. - A szurkolóink győzelmeket akarnak látni és az ő akaratuk szent, ennek kell alárendelni minden döntést. Vezetőedzőként úgy ítélem meg, hogy Tisza Tibor nem fér bele ebbe a küzdő, győzelemre éhes csapat koncepciójába. A bajnokságban jelenleg elfoglalt negyedik hely, a kupaeredmények azt jelzik, hogy helyes úton járunk, erre utalnak a szakemberektől és a szurkolóktól kapott visszajelzések is. Ha Tisza Tibor valóban olyan jó játékos, amilyennek tartja magát, akkor biztos vagyok benne, hogy hamarosan jelentkezik érte egy klub, sok sikert kívánok neki!

- A csapat és a klub érdekében született ez a szakmai stábbal közös döntés. Várjuk a jelentkezőket, velünk biztosan gyorsan dűlőre jutnak, mert ugyan csak nyáron jár le Tisza Tibor szerződése, de már most térítésmentesen elengedjük - tette hozzá Kovács Zoltán sportigazgató.

Forrás: dvtk.eu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!