Sport

2013.12.30. 11:00

Mogyoródon szilvesztereztek a ralisok

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is Mogyoródon búcsúztatták az óévet a hazai ralisok.

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is Mogyoródon búcsúztatták az óévet a hazai ralisok. Az idei Szilveszter Ralira több mint kétszázhúsz páros nevezett be, az elmúlt két napban tehát nagyüzem volt a kijelölt két gyorsasági szakaszon. A Hungaroring belső útjain és pálya külső részein kialakított pályákon összesen hét gyorsasági szakaszt teljesített a népes mezőny. A versenyt a legjobb technikával rendelkező Turán Frigyes, Zsíros Gábor kettős nyerte meg, megelőzve egy osztrák párost és az ifj. Cseh Vilmos, Fejes Gábor duót. A legjobb borsodi pilóta ezúttal az abszolút értékelés negyedik helyén zárt Balogh János lett. A szintén megyei Maximmun Racing Team egységei közül az ifj. Kiss László, Varga Zsuzsanna páros a hetedik, Kazár Miklósék pedig a nyolcadikként zártak. Az idei magyar bajnok ezt a két napot valóban levezetésnek szánta.

- A partnereinket autóztattuk meg a Hungaroringen - fogalmazott Kazár Miklós. - Ők biztosították számunkra egész évben a nyugodt hátteret, ezért legalább ennyivel tartoztunk nekik. Jó hangulatú verseny volt, a végégre pedig a gumiválasztást is eltaláltuk. Ezúttal az eredmény egyáltalán nem volt lényeges. Nagyszerű évünk volt, sikerült megnyerni a rali és a quad bajnokságot is, karácsonykor pedig megszületett a második kisfiam. Mindenkinek csak azt kívánhatom, hogy az enyémhez hasonló sikerekben és örömökben lehessen része a jövőben.

ÉM-ME


A Szilveszter Rali végeredménye:

1. Turán Frigyes, Zsíros Gábor (Peugeot 207 S2000) 37:07,1

2. Beppo Harrach, Leopold Welsersheimb (Mitsubishi Lancer EVO) +13.9

3. ifj. Cseh Vilmos, Fejes Gábor (Mitsubishi Lancer EVO) +20.6

4. Balogh János, Bodnár Edit (Mitsubishi Lancer EVO) +39.6

5. ifj. Vincze Ferenc, Kuti Péter (Mitsubishi Lancer EVO) +1:22.8

6. ifj. Ranga László, Benkő András (Mitsubishi Lancer EVO) +1:47,9

7. ifj. Kiss László, Varga Zsuzsanna (Mitsubishi Lancer EVO) +2:03,9

8. Kazár Miklós, Dallos Ferenc (Mitsubishi Lancer EVO) +2:07.2.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!