Sport

2013.11.09. 20:17

Pécs vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

Pécs, Miskolc - A PMFC-Matias vs. Diósgyőri VTK (1-1) NB I-es döntetlen mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Pécs, Miskolc - A PMFC-Matias vs. Diósgyőri VTK (1-1) NB I-es döntetlen mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Lőrincz Emil (PMFC): – Nem vagyok elégedett az egy ponttal. 1-0-nál tiszta 11-est nem kaptuk meg, elmaradt ezzel összefüggésben a kiállítás, ha berúgtuk volna a büntetőt, akkor 2-0 ide, és teljesen más a meccs. Az első félidőben több góllal kellett volna vezetni, a második játékrészben voltak meleg pillanatok a kapunk előtt, a meccs vége pedig parázs volt.

Sivic Tomislav (DVTK): – Uraltuk a játékot, szinte végig. Az elején kaptunk egy nagy védelmi hiba miatt egy gólt. A végén volt itt is, ott is helyzet, de a döntetlen nem rossz, úgy vélem felálltunk a pofon után. A fiúk jól játszottak, voltak helyzeteink, a Pécs elleni 1 pont idegenben nem számít sikertelenségnek.


BOON-ÉLŐ - PMFC vs. DVTK 1-1 (1-0) A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 14. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a PMFC-Matias vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától Pécsett. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!