Sport

2013.11.18. 22:16

Ózd VSE: hatra kilenc

Ózd - Háromgólos vereséget szenvedett az Ózd VSE futsal-csapata a NB II-es bajnokságban.

Ózd - Háromgólos vereséget szenvedett az Ózd VSE futsal-csapata a NB II-es bajnokságban. A keleti csoport 10. fordulójában az észak-borsodiak a Gyöngyössel szemben maradtak alul. Féder József együttese egy félidő előnyt adott az ellenfélnek, ezután pedig hiába kapaszkodtak, a gyöngyösi fiatalok végül megérdemelten szerezték meg a három pontot.

ÉM-ME

Jegyzőkönyv

Futsal NB II., Keleti csoport, 10. forduló

Ózd VSE - Energia SC Gyöngyös 6-9 (0-4)

Ózd, 150 néző. V.: Erdélyi, Takács.


Ózd VSE: Jakab - Vígh, Szögedi, Badalik, Oltyán. Csere: Füleki, Ligeti, Balogh D., Titkó, Ruszó, Mészáros B., Deák, Engi. Edző: Féder József.

Energia SC Gyöngyös: Pári - Marosi, Tarnai, Nádudvari, Csoszánszki. Csere: Berkes L., Kabai. Edző: Berkes László. G.: Szögedi Sz. (3), Oltyán, Titkó, Füleki, ill. Csoszánszki (4), Tarnai (2), Marosi, Berkes, Nádudvari.


Féder József: - A túl nagy létszámú keretünk megbosszulta magát. Igyekeztem mindenkinek játéklehetőséget adni, van aki élt vele, van aki nem. Az ellenfél úgy rúgott kilenc gólt, hogy közben a kapusunk volt a mezőny legjobbja. 0-4 után próbáltunk felzárkózni, de folyamatosan csak üldöztük az ellenfelet. Ez a meccs így alakult, dolgoztunk tovább.

Berkes László: - Nagy iramú mérkőzésen kedvező helyzetbe kerültünk, miután megszereztük a vezetést. Innentől kezdve ugyanis berendezkedhettünk a kontrajátékra, ami eredményre vezetett.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!