Sport

2013.11.23. 22:24

Mezőkövesd vs. Győr - Edzői nyilatkozatok

Mezőkövesd - A Mezőkövesd Zsóry FC vs. Győri ETO FC (3-0) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Mezőkövesd - A Mezőkövesd Zsóry FC vs. Győri ETO FC (3-0) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Véber György (Mezőkövesd): - Végre egy örömteli este: hazai pályán megszereztük második győzelmünket. A kiesőzónába jutásunk mély nyomokat hagyott bennünk, s pozíciónk valamennyiünket bosszantott. A két hetes bajnoki szünetben elindult valami, aminek az eredménye ez a nagyszerű győzelem. Fontos három ponthoz jutottunk és gólkülönbségünket is jelentősen javítottuk. Tökéletes mérkőzés volt, amelynek mindkét félidejében remekül játszottunk. Természetesen egy szóval sem mondjuk, hogy már minden csodálatos, két nagyon fontos mérkőzés vár még ránk az idén, s ezeken kell gyarapítani pontjaink számát. A három meccsre minimálisan négy pontot tűztünk ki célul, három már megvan, remélem, hogy a folytatás sem marad el.

Pintér Attila (Győr): - Gratulálok az ellenfélnek. Ez egy lehetetlen helyzet, amíg mi elpuskáztuk a helyzeteinket, addig a Mezőkövesdiek könyörtelenül kihasználták azokat. Mentünk becsülettel, de nagy hibákat vétettünk és ezért maradtunk pont nélkül.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 15. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Győri ETO FC csapatát fogadta szombaton 20 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!