Sport

2013.11.22. 09:23

Együtt dobbannak a női szívek a DVTK-ért

A vasárnapi Videoton elleni bajnoki mérkőzés előtt a Diósgyőri Női Szurkolói Klub egy közös fotózásra várja a DVTK minden női szurkolóját.

A vasárnapi Videoton elleni bajnoki mérkőzés előtt a Diósgyőri Női Szurkolói Klub egy közös fotózásra várja a DVTK minden női szurkolóját.

Az OTP Bank Liga 15. fordulójában, 2013. november 24-én, vasárnap, a DVTK - Videoton meccs kezdete előtt egy órával, vagyis fél négykor a Diósgyőri Stadion főbejáratánál várják a hazai drukkerek hölgytagjait, akiktől azt kérik, hogy lehetőleg piros-fehérben érkezzenek erre a találkozóra. A cél, hogy megmutassuk, nekünk van a legtöbb női szurkolónk.

A Diósgyőri Női Szurkolói Klub 2011 áprilisában alakult meg, az NB II-ben lejátszott Nyíregyháza - DVTK mérkőzés után, és mára a létszáma a facebookon elérte (a cikk írásának pillanatában) a 2653 főt. A klub tagjai folyamatosan járnak a hazai mérkőzésekre, de ha kell, akkor elutaznak az ország másik végébe is.

Az ötletgazda Kispál Éva, a Diósgyőri Női Szurkolói Klub egyik tagja elmondta:

- A DVTK - FTC meccs után eléggé melankolikus állapotba kerültünk, és azon gondolkodtam, hogyan lehetne a csapatnak és a klubnak a tudtára adni, hogy mi továbbra is mellettük állunk. Hiszen egy sportolónak nagyon nagy szüksége van a támogatásra minden kudarc után. Miután én is sportoltam, tudom, hogy minden oldalról fontos a támogatás. Ilyenkor nem elég, hogy a család, az edző vagy a klub a sportoló mellé áll, meg kell mutatnunk, hogy mi is itt vagyunk. A vereséggel nem kell foglalkozni, előre kell lépni, menni kell tovább. Ezt továbbgondolva jött az ötlet, hogy ha már úgyis ott vagyunk minden meccsen, mutassuk meg, országnak-világnak, hogy mi vagyunk a legnagyobb női szurkolói tábor. Szeretnénk a hölgyeket, a feleségeket, a leányokat, a barátnőket arra buzdítani, hogy jöjjenek ki a futballmérkőzésekre! Nincs mitől félni, mi mindig nagyon jól érezzük magunkat, jó a hangulat, jó dolog meccsre járni. Találkozzunk 15 óra 30 perckor a stadion főbejáratánál, a "gombánál", és készítsünk egy közös fotót az összes diósgyőri női szurkolóval, feleséggel, barátnővel. Röviden összefoglalva: Mutassuk meg magunkat! A visszajelzések alapján 250-300 hölgy már biztosan ott lesz. Várunk mindenkit!

A DVTK is vár minden hölgyet a fotózásra. Aki szerepel a képen, az később megkapja az itt készült képet poszter formájában, amit dedikálnak a játékosok is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!