Sport

2013.11.29. 22:34

BOON-ÉLŐ - DVTK vs. Győri ETO FC 1-2 (1-0)

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 16. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Győri ETO FC csapatát fogadta vasárnap 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 16. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Győri ETO FC csapatát fogadta vasárnap 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Diósgyőri VTK

1 - 2

Győri ETO FC

Miskolc, 2013.12.01. 16:30


A Diósgyőri VTK vs. Győri ETO FC (1-2) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.


[poll id="572"]



[liveticker name="boon-live-dvtk-vs-gyori-eto-2013-12-01-vasarnap-1630"]


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 16. forduló

Diósgyőri VTK vs. Győri ETO FC

1 - 2   (1 - 0)

Miskolc, 5.500 néző. V.: Andó-Szabó S. (Viszokai L., Lémon O.).


Diósgyőri VTK: Rajic - Eperjesi, Vadász, Kádár, Gohér - Elek - Nikházi, Kostic, Barczi - Bacsa, Futács. Vezetőedző: Sivic Tomislav

Győri ETO FC: Kamenar - Volfe, Kamber, Lipták, Lang - Pátkai, Mevoungou, Varga - Martinez, Rudolf, Strestik. Vezetőedző: Pintér Attila


Gólszerző: Kostic a 43. (1-0), Strestik az 55. (1-1), Pátkai a 67. (1-2) percben.

Sárga lap: Lipták a 15., Mevoungou a 34., Nikházi a 36., Lang a 45., Pátkai a 47., Eperjesi a 61., Kamber a 81., Kamenar a 90., Martinez a 93. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Vadász helyett Debreceni az 52., Nikházi helyett Gosztonyi és Bacsa helyett Batioja a 72., Strestik helyett Andric a 77., Rudolf helyett Kalmár a 79., Varga helyett Kronaveter a 89. percben.


[poll id="423"]


Vasárnap 16.30-tól DVTK – Győri ETO FC mérkőzés a labdarúgó NB I 16. fordulójában.

"A legfontosabb, hogy tartsák tiszteletben a döntésünket! Értsék meg, hogy ezt nemcsak magunkért, hanem mindenkiért csináljuk. Nem a csapatot akarjuk büntetni, ezt ők is nagyon jól tudják. Inkább beáldozunk most egy meccset, hogy a jövőben igazi diósgyőri hangulatban játszhassanak. Mindenki hagyott már ki meccset. Most mi is csak ezt kérjük, hogy hagyjanak ki egy meccset. Tegyük ezt szervezetten!" Beszélgetés a Bajtársak Diósgyőr szurkolói csoport tagjaival.

A dobogós Diósgyőri VTK a bajnoki címvédő győrieket fogadja az NB I 16. fordulójában vasárnap délután. A mérkőzésről élőben tudósítunk 16.30-tól. Ön mit tippel a meccsre?

A szövetség szerint az ellenőr nem utasíthat, a felelősség, hogy mi kerül be a stadionba, a rendezőké.

Azért a végén még a 4,5 milliárd forint is elhangzott az emiatt összehívott sajtótájékoztatón.

Elek Ákos is részt vett a DVTK pénteki sajtótájékoztatóján.

Távozik a DVTK-tól a 29 éves csatár?

Két megyebeli stadion építésére is áldoznak a jövő évi állami költségvetésből.

A kormány 4,5 milliárd forintot fordít a diósgyőri stadion újjáépítésére, jóval többet a korábban tervezettnél - jelentette be Kriza Ákos, Miskolc polgármestere (Fidesz-KDNP) csütörtökön a helyszínen tartott rendkívüli sajtótájékoztatóján.

„A vasárnapi Videoton elleni mérkőzésen olyan dolgok történtek a lelátón és környékén, amire még nem volt példa Diósgyőrben és talán egyik magyarországi stadionban sem” – olvasható a diósgyőri szervezett szurkolói csoportok a Borsod Online szerkesztőségéhez eljuttatott keddi közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!