Sport

2013.10.25. 13:32

Továbbra is biztosak az igazukban a kövesdiek

Az Észak-Magyarország már többször is írt arról, hogy az élvonalban szereplő Mezőkövesd Zsóry FC levélben a Magyar Labdarúgó Szövetséghez fordult, mégpedig a Magyar Kupa 4. fordulójának sorsolását követően, a PMFC-Matias – Mezőkövesd Zsóry FC találkozó pályaválasztói jogának ügyében.

Az Észak-Magyarország már többször is írt arról, hogy az élvonalban szereplő Mezőkövesd Zsóry FC levélben a Magyar Labdarúgó Szövetséghez fordult, mégpedig a Magyar Kupa 4. fordulójának sorsolását követően, a PMFC-Matias – Mezőkövesd Zsóry FC találkozó pályaválasztói jogának ügyében. A kövesdiek illetékeseit kedden személyesen is meghallgatták a versenybizottság tagjai, akik csütörtökre ígértek választ – az MLSZ csütörtökön az alábbiakat közölte a honlapján:

„A Magyar Labdarúgó Szövetség 2013. október 22-én megtartotta rendkívüli versenybizottsági ülését, melyen a Mezőkövesd Zsóry FC Kft. képviselői is személyesen mondhatták el véleményüket. Az MLSZ Versenybizottsága továbbra is fenntartja a korábban, a mezőkövesdi klub számára megküldött levelében leírtakat, miszerint a bizottság a versenykiírás és a korábbi évek gyakorlata alapján járt el a sorsolás során. Az MLSZ Versenyszervezési Osztálya munkatársának jelenlétében, a Sport TV-ben 2013. október 3-án megtartott sorsoláson minden a szabályalkotó szándékának, és az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően zajlott. A Mezőkövesd Zsóry FC Kft. levele után azonban, az ilyen jellegű esetek elkerülése végett, az MLSZ Versenybizottsága egyszerűsített szövegű versenykiírás tervezetet nyújt be az MLSZ Elnökségének."

Nem hajlandó

– Ez számunkra teljesen váratlan... – kommentálta a szövetség honlapján megjelenteket Bocsi Anna, a kövesdiek ügyvezető igazgatója. – A bizottság ugyanis a kérelmünkre nem hajlandó határozatot hozni és így nem ismeri el a jogorvoslati lehetőségünket. Mi biztosak vagyunk az igazunkban és sok szakember is, akikkel erről az esetről beszéltem. Az utolsó mondata a versenybizottságnak elgondolkodtató...

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!