Sport

2013.10.13. 11:05

Ózdi KC: elfogytak a végére

Bár a szünetben még két góllal vezetett az Ózdi KC a Törökszentmiklós ellen, a vendégek a fordulás után egyértelműen átvették az irányítást.

Bár a szünetben még két góllal vezetett az Ózdi KC a Törökszentmiklós ellen, a vendégek a fordulás után egyértelműen átvették az irányítást.A volt válogatott Bendó Csabát is a soraiban tudó alföldiek fokozatosan vették át az irányítást, és végül hat góllal győztek Ózdon. A piros-kékeknél a második harminc percben erősen visszaesett a támadójáték, így pedig a csoport egyik legerősebb csapatával szemben nem volt esély a pontszerzésre.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi NB I/B., Keleti csoport, 5. forduló

Ózdi KC - CLAAS-Törökszentmiklósi KE

24-30 (16-14)

Ózd, 400 néző. V.: Buza, Pinizsi.


Ózdi KC: Tóth K. - Kovács P. (1), Harkó K. (1), Kocsis Cs. (2), Nyikes Cs. (3), Scitovszky T. (-), Barta D. (3). Csere: LOSONCZI (k), György (k), Papp G. (2), Panyi L. (-), Koscsó Á. (1), LÁZÁR S. (9), Ponyi Z. (2), Kocsis R. (-). Edző: Szakál György.

CLAAS-Törökszentmiklósi KE: Mészáros P. - BODA (8), Horváth Sz. (2), Nagy T. (3), Szöllősi B. (-), TAKÁCS P. (12), László I. (1). Csere: Erdélyi (k), Köteles (k), Losoncz (1), Bendó (2), Gál D. (1), Csató (-). Edző: Kis Gergely.


Szakál György: - A második félidő elején bealudtunk, és jelentősen visszaesett a támadójátékunk. Ezt a rendkívül szervezett és jó képességű ellenfél kihasználta, és megérdemelten győzött. Sajnos a mérkőzést hárman is sérülten játszották végig, egy kicsit az utolsó tíz percre ezért el is fogytunk.

Kis Gergely: - Jól kezdtünk, majd magunkra engedtük a hazaiakat, a második játékrészben viszont egyértelműen uraltuk a meccset. Nagyon örülök ennek a két pontnak, mert Ózdon nem sokan fognak nyerni ebben a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!