Sport

2013.10.25. 11:20

MVSC: Nem csak egy szükséges plusz

A női röplabda NB I 8. fordulójában a magyar női junior válogatottal meccselnek a miskolci zöld-fehérek pénteken Dömsödön.

A női röplabda NB I 8. fordulójában a magyar női junior válogatottal meccselnek a miskolci zöld-fehérek pénteken Dömsödön.Magyar női junior válogatott – Albrecht-Miskolci VSC-MVSI (Dömsöd, péntek, 18.00)

Toma Sándor, az Albrecht-Miskolci VSC-MVSI edzője: – Ez a meccs nem csak egy szükséges plusz, ami a junior válogatottnak, illetve játékosainak fejlődését szolgálja, ugyanis ennek a találkozó végeredménye beleszámít az alapszakaszba. Persze nem csak a miénk, hanem mindenki másé is, hiszen a többi csapatnak is játszania kell, vagy már játszott is a fiatalokkal. És mivel a junior válogatott az eddigi meccsein jól szerepelt, több győzelmet is aratott, így nagyon nem mindegy, hogy mi mire leszünk képesek ellenük. Az biztos, hogy nekünk nagyon kellenének a pontok, és ha úgy játszunk, ahogy legutóbb, a TF elleni az első három szettben, akkor elérhetjük a célunkat, vagyis a győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!