Sport

2013.10.14. 12:12

Győzelemmel hálálták meg az ultrák buzdítását

Újra utánpótlásmeccsen szurkoltak a diósgyőri ultrák, ezúttal a DVTK U14-es fiataljainak szereztek egy felejthetetlen délutánt.

Újra utánpótlásmeccsen szurkoltak a diósgyőri ultrák, ezúttal a DVTK U14-es fiataljainak szereztek egy felejthetetlen délutánt.

Ahogy arról már beszámoltunk: egy hete a DVTK - Illés Akadémia-Haladás U18-as meccsen varázsoltak focihangulatot a diósgyőri ultrák, amelyet a szurkolói regisztráció hatására teljesen ellehetetlenítenek Magyarországon.

Ezúttal a DVTK - Vác VLSE U14-es bajnokin lengtek a zászlók, gyúltak a füstök és szóltak a diósgyőri dalok, amelyet a Nagy Attila edzette piros-fehér klub fiatal focistái 4-3-as győzelemmel háláltak meg és a meccs után következhetett a " target="_blank">közös "Hé, Fiúk!" eléneklése.


JEGYZŐKÖNYV

U14 I. osztály Keleti csoport

Diósgyőri VTK - Vác VLSE 4-3 (1-0)

Diósgyőr, 300 néző. Játékvezető: Farkas Zsolt (Mező Imre, Varga Gábor).


DVTK: Elek I. - Kövér V., Forrai Z., Orosz M., Knyizsák T., Farkas M., Medgyesi T., Sramkó R., Korbély K., Tóth K., Kis D. Vezetőedző: Nagy Attila.

Vác: Filip D. - Kovács B., Tóth B., Nagy Z., Molnár Á., Lami B., Varga G., Nándori B., Bon M., Nagy L., Uhlár M. Vezetőedző: Szél József.


Csere: Sramkó R. helyett Zsiga M. és Varga G. helyett Szentesi B. a 47., Elek I. helyett Lénárt D. az 55., Kis D. helyett Hunyadi G. a 65., Tóth K. helyett Tirk D. a 69., Knyizsák T. helyett Lovasi D. a 77., Korbély K. helyett Azari Cs. a 80. percben.


Sárga lap: Filip D. a 80. percben.


Gólszerző: Korbély K. (1-0) a 21., Korbély K. (2-0) a 43., Forrai Z. (3-0) a 44., Nagy Z. (3-1) az 53., Tóth K. (4-1) az 58., Uhlár M. (4-2) a 69., Nándori B. (4-3) a 72. percben.


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - Kevés magyar élvonalbeli mérkőzésen tapasztalható olyan hangulat, mint amilyen szombat délelőtti DVTK - Illés Akadémia-Haladás U18-as bajnoki mérkőzésen lehetett tapasztalni.

A diósgyőri futballtörténelem újabb érdekes epizóddal bővült szombaton. A felnőtt csapat délutáni NB I-es megyei rangadója helyett egy utánpótlás matinéra ment ki az ultrák több tucat főből álló csoportja. Nem, nem tévedtek el, ezzel a megjelenésükkel tudatták, hogy élnek, nagyon is élnek, és még mindig a Diósgyőr mellett vannak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!