Sport

2013.10.18. 10:14

Aki nyer, az nyer! Miskolc - Debrecen derbi

Az amerikaifutball északkelet-magyarországi rangadóján úgy tűnik egyszerű a képlet: amelyik gárda bezsebeli a győzelmet, esélyt kap, hogy a rájátszásban folytassa a juniorbajnoki küzdelmeket.

Az amerikaifutball északkelet-magyarországi rangadóján úgy tűnik egyszerű a képlet: amelyik gárda bezsebeli a győzelmet, esélyt kap, hogy a rájátszásban folytassa a juniorbajnoki küzdelmeket. Vasárnap 3 órától olyan csapatok mérik össze erejüket utánpótlás szinten, amelyek fiataljai idén ősszel egy-egy sikert arattak. Figyelmeztető jel a hazaiak számára, hogy a hajdúságiak épp azt a Cowboyt múlták felül - meglepetésre -, amelytől a borsodiak simán kikaptak Pesten...

Az Acélcsapat-ifi gyengébb idénykezdet után Jászberényben két hete helyreállította renoméját, újjáélesztve a reményt, hogy 2010-es szezont követően ismét a playoffban folytathassa. A miskolciak által várt eredmény kiszurkolásából minden helyi sportbarát kiveheti a részét - a Szentpéteri kapuban rendezendő mérkőzésre a belépés díjtalan.

Miskolc Steelers - Debrecen Gladiators, juniorbajnokság, negyedik mérkőzés - időpont: 2013. október 20., délután 3 óra, helyszín: a Szentpéteri kapui rendészeti szakközépiskola pályája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!