Sport

2013.09.30. 19:25

Országoson az ózdi kislabda dobók

Ózd, Miskolc - Rendkívül eredményesen szerepeltek a megyei ügyességi csapatbajnokságon az ózdi Bolyky Tamás Általános Iskola fiataljai.

Ózd, Miskolc - Rendkívül eredményesen szerepeltek a megyei ügyességi csapatbajnokságon az ózdi Bolyky Tamás Általános Iskola fiataljai.A DVTK stadionban megrendezett eseményen a lány csapat kislabda dobásban, súlylökésben, távolugrásban és a 10 x 200 méteres vegyes váltóban képviselhette az iskola és a város színeit. Bencze Tamás tanítványai a legeredményesebben a kislabda dobásban szerepeltek, ahol aranyérmesek lettek. Az ötfős váltó mindegyik tagjának beszámították a legjobb kísérletét, a többinek pedig az átlagát vették, így kapták meg a végeredményt. A Farkas Patrícia, Vámos Petra, Vass Virág, Horváth Fruzsina, Flaskó Liliána összetételű együttes október 8-án az országos döntőben is bizonyíthat, amelynek a Puskás Ferenc stadion ad majd otthont.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!