Sport

2013.09.21. 20:20

MSE vs. Kaposvári Rákóczi - Edzői nyilatkozatok

Mezőkövesd - A Mezőkövesd Zsóry FC vs. Kaposvári Rákóczi FC (1-3) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Mezőkövesd - A Mezőkövesd Zsóry FC vs. Kaposvári Rákóczi FC (1-3) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat. Véber György (Mezőkövesd Zsóry FC): – Kollégám azt mondja a csapatomat sokkolta ez a két gól, engem, engem sokkolt. Már 3:20-nál kétgólos hátrányban voltunk... A huszadik másodpercben üvöltöztem, mert a játékosaim, mint az őrgrófok... Ha ez még legközelebb is megtörténik olyan lejtőn indulunk el... Elképesztő, hogy egy csapat csak két hétig tud koncentrálni... Alázattal, a Kispest ellen rossz játékkal simán nyertünk, most meg kimegyünk és egy ilyen félidőt produkálunk. A második játékrész veszett fejsze nyele volt, csak futottunk az eredmény után. A mai magyar futball ilyen karakterekből áll, nem tudok semmi jót mondani a meccsről. Prukner László (Kaposvári Rákóczi FC): – A korán rúgott két gólunk sokkalta a hazai a csapatot, egyszer már nekünk is lehet szerencsénk. Utána taktikusan tudtunk játszani és az akaratunknak köszönhetően ezt a meccset meg tudtuk nyerni. Ez reménysugarat ad, hogy elindulhassunk felfelé. Gratulálok a csapatnak.



BOON-ÉLŐ - MSE vs. Kaposvári Rákóczi 1-3 (0-2) A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 8. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Kaposvár Rákóczi FC-t fogadta szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!