Sport

2013.08.05. 14:50

Work Force-DVTK: 5+5

Megkezdte a felkészülést a 2013/14-es szezonra a Work Force-DVTK NB I-es női kosárlabdacsapata.

Megkezdte a felkészülést a 2013/14-es szezonra a Work Force-DVTK NB I-es női kosárlabdacsapata. A hétfő délelőtti első edzésen a felnőtt csapat keretéhez tartozó 5 játékos vett részt: a tavalyi szezonban is Miskolcon játszott Bukovszki Mónika és Szabó Petra, valamint három új szerzemény, a frissen igazolt Vincze Viktória, illetve a két magyar válogatott Bálint Réka és Czank Tímea. Rajtuk kívül 5 utánpótlás sportoló is a nagyokkal kezdett, úgymint Hájer Tamara, Arad Zsófia, Kundráth Kiara, Miklós Eszter, Juhász Franciska. Velük együtt volt 10 kosaras a Peresztegi Nagy Ákos vezetőedző által irányított tréningen.

A felnőtt keret többi tagja, a külföldiek, illetve az U16-os és U18-as válogatottak a hónap végén, illetve szeptember első munkanapján csatlakoznak a kerethez. Az edzői stábban is történt változás: az eddigi vezetőedző mellett továbbra is Dubeiné Balogh Gabriella a pályaedző, viszont Fodor Csilla személyében új kondi edzője van a csapatnak, így a klub korábbi másik pályaedzőjének, Zsiga Zoltánnak a szolgálataira ebben az évadban már nem tartottak igényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!