Sport

2013.08.17. 12:39

Újra lehet pacsizni Diósgyőrben

Az ETO Park biztonsági kamerái felvételének elemzése segítségével sikerült azonosítani azt a személyt, aki a Győri ETO - DVTK mérkőzés után inzultálta az egyik diósgyőri játékost. Az azonosítást követően 6 hónap időtartamra kizárták őt a Diósgyőri Stadionból.

Az ETO Park biztonsági kamerái felvételének elemzése segítségével sikerült azonosítani azt a személyt, aki a Győri ETO - DVTK mérkőzés után inzultálta az egyik diósgyőri játékost. Az azonosítást követően 6 hónap időtartamra kizárták őt a Diósgyőri Stadionból."A DVTK játékosai, a szakmai stáb tagjai és minden dolgozója elfogadja a jogos kritikát, de klubunk értékrendje szerint megengedhetetlen, hogy ez a kritika fizikai inzultussal párosuljon.

Az elmúlt időszak biztonsági fejlesztéseinek köszönhetően sikerült azonosítani és hat hónapra kizárni az elkövetőt. Bízunk benne, visszatartó ereje lesz a kizárásnak, soha többet nem fordul elő hasonló eset és nem kényszerülünk hasonló szankcióra.

Az ügy megnyugtató lezárását követően nem szükséges, hogy a teljes szurkolótábor szenvedje meg egyetlen ember tettét. Mától ismét lehetőség nyílik arra - amennyiben a szurkolók igénylik -, hogy a mérkőzések után régi szokás szerint egy kézfogással, pacsival köszönjék meg a drukkerek a játékosok teljesítményét." - olvasható a DVTK hivatalos honlapján.


Előzmény:

Régi kedves diósgyőri szokás - amit lassan az ország több más csapata is átvett -, hogy a mérkőzés végén a játékosok kézfogással, pacsival köszönték meg a szurkolóknak a biztatást.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!