Sport

2013.08.03. 13:05

Távol maradnak a DVTK-ultrák

Bár tárgyalások voltak köztük, valamint a klub- vezetés között, azok nem vezettek eredményre, így a diósgyőri ultrák a mai hazai szezonnyitón sem lesznek benn a stadionban, a szokásos helyükön.

Bár tárgyalások voltak köztük, valamint a klub- vezetés között, azok nem vezettek eredményre, így a diósgyőri ultrák a mai hazai szezonnyitón sem lesznek benn a stadionban, a szokásos helyükön. Mint az ismert, ezzel a lépésükkel tavasz óta tiltakoznak a bevezetett új beléptetés ellen. Az előző évad végén, José Luque búcsúmeccse előtt sikerült mindkét fél számára elfogadható megoldást találni, így az ultrák ott voltak a légiós utolsó találkozóján (érezhetően másabb is volt a hangulat a tavaszi többi meccshez képest is), ám mindez most ,,nem működik” – értesültünk.


A Szurkolói Iroda hat témakörben fordult a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetéséhez, amelyek a szurkolói csoportokat, sőt a szurkolókat aránytalanul hátrányosan érintik.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!