Sport

2013.08.03. 19:01

DVTK vs. MTK - Edzői nyilatkozatok

Miskolc - A Diósgyőri VTK - MTK Budapest (2-2) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a mérkőzést.

Miskolc - A Diósgyőri VTK - MTK Budapest (2-2) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a mérkőzést.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – Azt gondolom kiszolgáltuk a közönséget. Nagy iramban játszottunk ebben az időben is. Küzdöttünk, hajtottunk, ez volt most a maximum, persze láttuk, hogy ez nem elég. Ki kellett volna használni, 2-1 után a helyzeteinket. Nem akarok minden meccs után sírni, de kellene a minőség. Kaptunk két gólt, kontrából, az első félidőben összesen kétszer jöttek el ellenfelünk a kapuig, és hiába készültünk erre egész héten, puff, gólt kaptunk az elején. Ettől függetlenül szerintem jó irányba haladunk, de kell pár jó minőségű játékos, hogy ilyen meccseket megnyerjünk.

(Arra a kérdése, hogy csatárhelyen szeretne-e erősítést, a DVTK szakvezetője igennel felelt, arra pedig, hogy van-e ennek realitása, azt válaszolta: nem tudom, majd most megkérdezem a vezetőket a meccs után.)


Garami József (MTK Budapest): – Nagy küzdelem volt ebben a nagy melegben. Voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek, amikor megfelelően futballoztunk, de a DVTK a második gólja után eldönthette volna a találkozót, mert nagyszerű tempót diktáltak, és mi ezt nehezen, szerencsésen vészeltük át. Amikor pedig egyenlítettünk, után már akármi is történhetett volna. Összességében egy jó iramú mérkőzésen véleményem szerint igazságos döntetlen született.


A bajnok Győr otthonából pontot rabolt a DVTK az NB I nyitányán, szombaton pedig hazai pályán is bemutatkoztak a piros-fehérek 16.30-tól. Az MTK Budapest elleni összecsapásról élőben tudósítottunk a BOON-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!