Sport

2013.08.29. 14:33

Keddi felkészülési meccs: bérletesek ingyen

A keddi, Bártfa elleni felkészülési mérkőzést a bérletesek ingyen tekinthetik meg a Miskolci Jegesmedvék drukkerei.

A keddi, Bártfa elleni felkészülési mérkőzést a bérletesek ingyen tekinthetik meg a Miskolci Jegesmedvék drukkerei.A MOL Liga jövő heti indulása előtt a Miskolci Jegesmedvék még két felkészülési mérkőzést játszanak. Augusztus 30-án, pénteken 17.30 órakor Bártfán, a HC 46 Bardejov csapatával mérik össze erejüket. Az ellenfelünk tavaly megnyerte a szlovák másodosztály küzdelmeit, és csak az osztályozón bukott el, és nem lett tagja az Extraligának. A visszavágót március 3-án, kedden tartják a csapatok Miskolcon, a Jégcsarnokban 18 órától. Erre a mérkőzésre a MOL Liga bérletek már érvényesek, a többi érdeklődő 300 forintos diák-, és 500 forintos felnőttjegyet válthatnak.

A MOL Ligában az első hazai mérkőzést szeptember 8-án, vasárnap játsszák a Jegesmedvék a HC Nové Zámky csapata ellen.

EBEL Young Stars League szeptember 13-án, pénteken indul a Miskolci Jegesmedvék U-18-as csapata számára, a SAPA Fehérvár AV19 elleni hazai mérkőzéssel. Az EYSL mérkőzésekre a MOL Liga bérletek érvényesek, jegyet pedig 300 (diák), és 500 (felnőtt) forintos áron lehet majd venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!