Sport

2013.08.16. 20:21

Győzelemmel avatnák a stadiont

Mezőkövesd - Szombaton 19 órától Mezőkövesd Zsóry FC – Lombard Pápa TFC mérkőzés a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

Mezőkövesd - Szombaton 19 órától Mezőkövesd Zsóry FC – Lombard Pápa TFC mérkőzés a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.[poll id="455"]


Véber György, a kövesdiek edzője: - Nem lesz konfetti, lovaskocsi, csinnadratta, még az NB II-ben, a Cegléd elleni meccs előtt volt, aztán kaptunk egy sima hármast... Azt szeretném, ha ezt a gyönyörű sporttelepet a csapat avatná fel, jó játékkal, győzelemmel. Ez egy olyan mérkőzés számunkra, amelyet hozni kell a bennmaradás érdekében. Már az első pillanattól kezdve agresszív letámadást szeretnék látni, hogy egyrészt a fiúk érezzék a hőfokot, másrészt minél hamarabb álljon mellénk a közönség. Hamar előnybe akarunk kerülni, de ha ez nem jön össze, akkor sem esünk majd kétségbe, mert ez a csapat az eltelt három forduló alatt is bebizonyította, hogy képes magabiztos focival előrukkolni.

A szakvezető bővebb nyilatkozata az Észak-Magyarország szombati számában olvasható.


A Facebookon is

A Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatáról szóló híreket a Facebook-on is olvashatja: https://www.facebook.com/MezokovesdiSE


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!