Sport

2013.08.06. 11:18

DVTK: Gelei Vince maradhat

Miskolc - Mivel jól teljesített a DVTK NB I-es labdarúgócsapatánál próbajátékon szerepelt Gelei Vince, a 18 éves kapusnak szerződést kínált a klub, a felek már meg is egyeztek a közös folytatásról, – az Észak-Magyarország információi szerint – már csak a szerződés írásba foglalása, aláírása van hátra.

Miskolc - Mivel jól teljesített a DVTK NB I-es labdarúgócsapatánál próbajátékon szerepelt Gelei Vince, a 18 éves kapusnak szerződést kínált a klub, a felek már meg is egyeztek a közös folytatásról, – az Észak-Magyarország információi szerint – már csak a szerződés írásba foglalása, aláírása van hátra. A fiatal hálóőr tavaly az NB II Nyugati csoportjában szerepelt Csákvári TK csapatában védte végig az idényt.

Gelei Vince igazi kapusdinasztiából származik, nagyapja Gelei József 12-szer szerepelt a magyar válogatottban (többek között az 1966-os világbajnokságon, a Brazília ellen 3-1-re megnyert összecsapáson is ő védett), és nem mellékesen tagja volt a Tokióban, 1964-ben aranyérmet szerzett magyar csapatnak. Gelei József fia, vagyis Gelei Vince édesapja, Gelei Károly pedig 1-szer szerepelt a magyar válogatottban, valamint 185 magyar élvonalbeli meccsen állt a gólvonalon különböző csapatokban, és négy éven át Belgiumban profiskodott.

ÉM


[poll id="423"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!