Sport

2013.08.12. 14:47

DVTK: Gelei és dos Santos is marad

A DVTK csapatához próbajátékra érkezett labdarúgókról kérdeztük a DVSC - DVTK meccs előtt Sivic Tomislavot, azt tudakolván, hogy mi lesz a sorsuk.

A DVTK csapatához próbajátékra érkezett labdarúgókról kérdeztük a DVSC - DVTK meccs előtt Sivic Tomislavot, azt tudakolván, hogy mi lesz a sorsuk. A brazil középpályás, a 21 éves Thiago dos Santosról és 20 esztendős kapusról, Gelei Vincéről is azt mondta a diósgyőriek szakvezetője, hogy maradnak a csapatnál, szerződést kapnak.

Gelei fiatal, ügyes, és jó befektetésnek tűnik itt tartani, dos Santosnak kell idő, hogy azt tudja játszani, amire képes, úgyhogy rá egyelőre ez U21-es csapatnál számítunk – jegyezte meg Sivic Tomislav.

Egy saját nevelésű fiatalt is megtart a DVTK, ugyanis az U21-es válogatott keretébe behívott Bacsa Patrikkal, akinek ez év december végén járt volna le a szerződése, három évet hosszabbított a klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!