Sport

2013.08.30. 20:18

DVTK: A kapitányi karszalagról

A legutóbbi hazai meccsen, két hete, a Kecskemét ellen új ember viselte a csapatkapitányi karszalagot a DVTK-nál.

A legutóbbi hazai meccsen, két hete, a Kecskemét ellen új ember viselte a csapatkapitányi karszalagot a DVTK-nál. Az első három fordulóban Kádár Tamás volt a cséká, ezt követően pedig Tisza Tibor viselte a szalagot. Arról, hogy mi áll a váltás, változtatás mögött, Sivic Tomislav a következőket mondta:

– A szezonnyitó ankét előtt, ahol bejelentettem, hogy Kádár Tamás kapja meg a kapitányi karszalagot, elmondtam, hogy van több olyan játékos is, aki ugyanúgy lehetne a csapatkapitány, és akkor őket, köztük Tisza Tibort is, helyetteseknek neveztem. Utóbbi játékosból pedig úgy lett kapitány, hogy a Debrecen elleni meccset követő napokban Kádár Tamásnak a válogatottnál volt jelenése, és úgy ítéltem meg, hogy jobb, ha egy olyan játékos viseli a karszalagot az újabb bajnokin, aki egész héten velünk volt, ezért lett Tisza Tibi a kapitány.

Arra a felvetésünkre, hogy a kiszivárgott hírek szerint a szerdai vezetői, szurkolói találkozón elhangzott, hogy Kádár Tamás maga döntött úgy, hogy nem szeretne csapatkapitány lenni, Sivic Tomislav azt felelte, hogy ezt az értesülést ő nem kívánja megerősíteni, de ha így is lenne, ez amolyan ,,mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás” eset lenne, amellyel nincs értelme foglalkozni, hiszen a csapat szempontjából mindegy, hogy Tisza vagy Kádár a cséká, a lényeg az, hogy mindenki a maximumot nyújtsa az Újpest ellen.

ÉM


[poll id="469"]


Kapcsolódó cikkek:

A diósgyőri szakvezető arra a kérdésre is válaszolt a szombati DVTK - Újpest meccs előtt, hogy mennyire tartja magát olyan szakembernek, aki a ,,győztes csapaton ne változtass!" elvet vallja.

Miskolc - A beléptető rendszer és az ehhez kapcsolódó előzetes regisztráció alapján a rendezők a szurkolók stadionba való belépési jogosultságát ellenőrzik a szombaton 21 órakor kezdődő DVTK - Újpest labdarúgó mérkőzésen. A fiktív, vagy más nevére szóló jeggyel bejutni szándékozók beléptetését a rendezők megtagadják.

Sivic Tomislavot megkérdeztük arról, hogy a Pápa elleni meccsen miért váltott kapusposzton.

Miskolc - Egy huszonhárom éves ecuadori csatár, Augusto Batioja érkezett Miskolcra csütörtökön.

Akár már az Újpest elleni, szombati meccsen is a kispadra ülhetnek a várt futballisták.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!